Miből lett a Cserebogár?
Megálmodója nevéből, aki elhatározta, hogy hazaköltözik szülővárosába a kenguruk földjéről, és Nagykanizsán valósítja meg álmát.
"Miért Nagykanizsa? Mert itt születtem, itt nőttem fel, ebben a városban érzem magam otthon, és tudom, hogy van helye egy kívül-belül igényes tapas bárnak Nagykanizsán."
A Cserebogár nem egy kocsma, vagy egy egyszerű borozó; a Cserebogár sokkal több ennél. Arra törekszünk, hogy különleges élményt nyújtsunk egy olyan környezetben, ahol felszabadultan, ellazulva, otthonosan érezheted magad. Mi is így érezzük jól magunkat. A belső tér, az ital és étlap kialakítása, a színek, a fények, a bútorok, a hangtechnika és még a borospoharak kiválasztása is mind ezt az életérzést szolgálja.
"A szívünket-lelkünket mutatjuk meg neked a Cserebogárban."
Kizárólag minőségi, és helyi alapanyagokból dolgozunk, mert szeretjük a hazai ízeket, a vidéki lét zamatát és feladatunknak érezzük közösségünk támogatását. Helyi és házi készítésű sonkák, sajtok, baguettek és paninik. Nálunk nincs színezék, nincs ízfokozó, se tartósítószer, mi a természetes ízek hívei vagyunk és ami a legfontosabb, a minőségből nem engedünk!
Helyi és nemzetközi borokból, kézműves sörökből, koktélokból és röviditalokból álló kínálatunkat folyamatosan frissítjük, finomítjuk, fanatikusan keressük az új ízeket és zamatokat. Semmilyen körülmények közt nem engedünk a minőségből, kommersz-ital kínálatunk nincs és soha nem is lesz.
Már régóta csiszolgatjuk ízlésünket, bízunk az érzékeinkben, azonban számunkra a legfontosabb, hogy te jól érezd magad. Ha egyedi ízre, különleges zamatra vágysz – legyen szó borról, sörről, koktélról, teáról, kávéról, üdítőről, szörpről -, mi hallgatunk rád, hiszen bízunk benned.