Miből lett a Cserebogár?

Megálmodója nevéből, aki elhatározta, hogy hazaköltözik szülővárosába a kenguruk földjéről, és Nagykanizsán valósítja meg álmát.

"Miért Nagykanizsa? Mert itt születtem, itt nőttem fel, ebben a városban érzem magam otthon, és tudom, hogy van helye egy kívül-belül igényes tapas bárnak Nagykanizsán."

A Cserebogár nem egy kocsma, vagy egy egyszerű borozó; a Cserebogár sokkal több ennél. Arra törekszünk, hogy különleges élményt nyújtsunk egy olyan környezetben, ahol felszabadultan, ellazulva, otthonosan érezheted magad. Mi is így érezzük jól magunkat. A belső tér, az ital és étlap kialakítása, a színek, a fények, a bútorok, a hangtechnika és még a borospoharak kiválasztása is mind ezt az életérzést szolgálja.

"A szívünket-lelkünket mutatjuk meg neked a Cserebogárban."

Kizárólag minőségi, és helyi alapanyagokból dolgozunk, mert szeretjük a hazai ízeket, a vidéki lét zamatát és feladatunknak érezzük közösségünk támogatását. Helyi és házi készítésű sonkák, sajtok, baguettek és paninik. Nálunk nincs színezék, nincs ízfokozó, se tartósítószer, mi a természetes ízek hívei vagyunk és ami a legfontosabb, a minőségből nem engedünk!

Helyi és nemzetközi borokból, kézműves sörökből, koktélokból és röviditalokból álló kínálatunkat folyamatosan frissítjük, finomítjuk, fanatikusan keressük az új ízeket és zamatokat. Semmilyen körülmények közt nem engedünk a minőségből, kommersz-ital kínálatunk nincs és soha nem is lesz.

Már régóta csiszolgatjuk ízlésünket, bízunk az érzékeinkben, azonban számunkra a legfontosabb, hogy te jól érezd magad. Ha egyedi ízre, különleges zamatra vágysz – legyen szó borról, sörről, koktélról, teáról, kávéról, üdítőről, szörpről -, mi hallgatunk rád, hiszen bízunk benned.

Scroll to top
MENÜ

Cím
8800 Nagykanizsa,
Ady utca 2. ( Vasember ház Földszint )


Nyitva tartás
Hétfő: Zárva
Kedd, szerda, csütörtök: 12:00 - 22:00
Péntek: 12:00 - 00:00
Szombat: 16:00 - 00:00
Vasárnap: Zárva


Asztalfoglalás
Tel.: +36 20 214 8654


Email
hello@csere-bogar.hu